NEW Alma Accentuate – Нова алтернатива на липосукцията

 

 

Alma Accentuate е нова технология за премахване на локални мастни натрупвания, базирана на дългогодишни клинични проучвания. Комбинира две патентовани технологии в една комфортна и ефективна процедура.

Процедурата е комбинация от селективно прилагана ултразвукова енергия и точно определена и патентована Alma-честота от 40.68 MHz. Времетраенето за третиране на една зона е 65-70 минути, като по време на процедурата се прикрепват стационарно апликатори върху желаната зона. Процедурата е напълно безболезнена и комфортна, за разлика от повечето процедури за премахване на мастни натрупвания.

 

Зони за третиране:

  • Коремна област
  • Бедра – вътрешна или външна част (бричове)
  • Седалищни части
  • Мастни натрупвания в областта на кръста

 

Противопоказания на процедурата:
Не трябва да се извърша в области с наличие на тежки разширени вени, дерматит или други кожни лезии, както и по време на бременност и кърмене. Не се прилага и при наличие на метални импланти и пейсмейкър.
 
След процедурата се наблюдава временно зачервяване на третираната зона, което преминава до няколко часа след процедурата.

 

Accentuate е технология за премахване на мастни натрупвания, създадена от Alma Lasers (Израел) –  утвърден лидер в разработването на апаратура с медицинска и естетична насоченост с над 65 регистрирани във FDA сертификата за терапевтични и естетични процедури.

Акцентирай върху добрите резултати!

 

Ценоразпис – Alma Accentuate – Нова алтернатива на липосукцията

 

За повече информация или за безплатна консултация се свържете с нас на: 02 440 20 30 | Paradise Center, ниво -1