Accent Prime

Тяло и лице

Accent Prime е най-новата платформа от Alma Lasers, комбинираща последните иновации в ултразвуковата и радиочестотна технологии, предоставяща отлични резултати при различни индикации и желания от страна на клиента.

Accent Prime – ТЯЛО

Благодарение на двете технологии имаме възможност да третираме едновременно основните индикации за оформяне на тялото:

  • Премахване на мастни натрупвания
  • Стягане на кожата

ULTRASPEED премахва излишните мазнини доказано безопасно и с приятно усещане по време на процедурата. Ефективността е клинично доказана при различни по степен натрупвания на мазнини по различните зони на тялото. Това е възможно благодарение на патентованата комбинация от студени-вертикални и топли-надлъжни ултразвукови вълни със строго определени честоти, които разграждат мастните клетки.

UNIBODY – новата процедура стяга кожата чрез комбинация от високоенергийна радиочестотна технология с подвижен въртящ се масажен пръстен, който подпомага добрия резултат като дренира и увеличава циркулацията на кръвта в подкожната тъкан.

С усъвършенстваните технологии на Accent Prime имаме възможност за ефективни и бързи процедури, подходящи и за по-трудно достъпните и малки зони!

 

 

Accent Prime – ЛИЦЕ

Новата процедура UNIFACE стяга кожата посредством мощна радиочестотна енергия. С нея се изглаждат бръчките и видимо се подмладява лицевият контур. Технологията е обновена с въртящ масажен пръстен, който подпомага комфорта по време на процедурата и подсилва нейната ефективност.

Процедурата ULTRAFACE премахва излишните мастни натрупвания от лицето в областта на челюстите, бузите и двойната брадичка чрез комплекс от високоинтензивни ултразвукови вълни.

НОВА процедура за премахване на двойна брадичка. С новият SpeedSculpt постигаме още по-добри и бързи резултати!

 

За повече информация или за безплатна консултация се свържете с нас на: 02 440 20 30 | Paradise Center, ниво -1

Ценоразпис – Accent Prime