Evolution | Д-р Камелия Присадашка

  • February 2017
  • Автор evolution

 
Всички иновации от света на естетичната медицина и най-добрите специалисти! #EvolutionAesthetics
За по-малко от 3 години, Evolution Aesthetic & Laser Center се превърна във водеща клиника, която съчетава в себе си най-иновативните технологии и най-добрите специалисти в областта на естетичната медицина.

През 2017 към забележителния екип на клиниката се присъедини и дерматолога, Д-р Камелия Присадашка.
Д-р Камелия Присадашка се дипломира се като магистър-лекар през 2008 г. в Медицински Университет-София. След завършването на магистратурата си постъпва като редовен докторант и специализант в Катедра по Дерматология и Венерология – УМБАЛ „Александровска“, където разработва дисертационен труд на тема „Първични кожни Т-клетъчни лимфоми”. През 2014 г. придобива специалност „Кожни и венерически болести”.
По време на обучението си д-р Присадашка придобива сертификати от практически курсове по криотерапия, дерматоскопия, дерматохистопатология, дерматохирургия.
Участник е в националната кампания „Диагностика и профилактика на кожните алергични заболявания” и в общоевропейската кампания за превенция на рака на кожата „Евромеланома”. Наградена е за участие в Първи национален симпозиум „Млад хематолог”. Посещава ежегодно национални и международни конгреси, като активно участва в тях с презентации и постери.
Член е на Български лекарски съюз и на Българското Дерматологично дружество.
Владее английски и италиански езици.
От 2010 г. проявява интереси в областта на естетичната медицина и започва да посещава специализирани обучения в страната и в чужбина.
Д-р Присадашка специализира естетична дерматология, като е преминала редица курсове за промяната в структурата на лицето, вследствие на хронологично и фотостареене, за цялостна оценка на кожата, лицевите структури и състоянието на организма преди започване на антиейджинг терапия, както и за незабавна реакция при проява на странични и нежелани ефекти, настъпили в следствие на инжектиране със субстанции.
Придобива сертификати за работа с лазерни технологии и други светлинни източници, дермални филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, PRP терапия и химически пилинги.
През последните три години, д-р Присадашка преминава обучения, свързани с подробна оценка на пациентите при антиейджинг терапията и подготвяне на индивидуани програми за подмладяване и разкрасяване.
През април 2017 г. на Експертен форум за трейнъри в Истанбул, след успешно издържан изпит, д-р Присадашка получава сертификат за официален обучаващ лекар на Galdеrma за България.
През юни 2017 г. преминава през един от най-престижните анатомични курсове в Royal College of Surgeons of England, London. По същото време започва провеждането на редица обучения на лекари в България и Македония.
От 2018 г. д-р Присадашка продължава с надграждането си като обучаващ лекар на една от най-големите компании за хиалуронови филъри – Restylane. Усвоява нови, индивидуални подходи при провеждането на естетични корекции с хиалуронови филъри, в основата на които е персонализацията при всеки пациент.

 

Evolution Aesthetic & Laser Center
бул. Черни Връх № 100, Paradise Center, ниво -1
0882 8000 92 | 02 440 20 30

Comments