EMSCULPT – ПОВЕЧЕ МУСКУЛИ И ПО–МАЛКО МАЗНИНИ


 

Време е за истински иновации! EMSCULPT®

След зашеметяващия успех на процедурата в САЩ, можете да откриете EMSCULPT® и в България, в Evolution Aesthetic & Laser Center!

За по-малко от година зад океана уникалната процедура предизвиква истинска еуфория и се превърна в най-популярната и търсена технология за оформяне на тялото. Към момента устройствата BTLEMSCULPT® са над 1300 и с тях са извършени над 1 милион процедури за оформяне на тялото, което поставя апарата на първо място сред премиум производителите на естетична апаратура в Света!

EMSCULPT е първата и единствена технология в естетичната медицина, която ИЗГРАЖДА МУСКУЛИ и едновременно с това ИЗГАРЯ нежеланите МАЗНИНИ!

Използвайки високо-интензивно електромагнитно поле (HIFEM®), в кратката 30 минутна терапевтична сесия апаратът предизвиква над 20 000 дълбоки мускулни контракции. Този интензитет не може да бъде достигнат чрез физически упражнения!

Зоните, в които се прилага EMSCULPT са:

  • Коремна зона
  • Седалищни части
  • Ръце – (бицепс и трицепс)
  • Прасци

BTLEMSCULPT е единствената неинвазивна технология за Butt-Lifting (повдигане на дупето) в Света!

За кого е подходяща процедурата EMSCULPT ?

  • Активно спортуващите жени и мъже, които искат да подобрят своите резултати;
  • За всички, които нямат достатъчна физическа активност, но желаят мускулите им да бъдат с добър тонус и да изглеждат добре.

Колко процедури са необходими и през какъв интервал се прилагат?

Терапевтичният протокол включва 4 процедури за период от 2 седмици (по две процедури седмично). Ако е необходимо, следваща серия от 4 процедури може да се приложи след 45 дни. Резултати се наблюдават още след първата процедура.

Какво е усещането по време на процедурата?

Безболезнена и напълно безопасна!

Процедурата с EMSCULPT се усеща като интензивна тренировка. Не предизвиква загряване.

Действие и безопасност

EMSCULPT използва високоинтензивна фокусирана електромагнитна (HIFEM) технология, която води до супрамаксимални мускулни контракции, които никога не могат да бъдат постигнати чрез активно физическо усилие.

HIFEM енергията селективно взаимодейства с моторните неврони на мускулите, предизвиквайки дълбоки и продължителни мускулни контракции. Те стимулират създаването на нови мускулни влакна, докато кожата остава незасегната, което прави процедурата изключително безопасна.

Индуцираните супрамаксимални мускулни контракции са придружени от бърза метаболитна реакция в мастните клетки, която предизвиква интензивна липолиза. Мазнините, силно засегнати от метаболитния процес, стават дисфункционални и започват процес на апоптоза, който представлява естествено физиологично самоунищожение.

Крайният ефект е комбинация от изграждане на мускули и разрушаване на мазнини.

BTL EMSCULPT е изключително безопасен апарат, защото не генерира йонизираща енергия, която би могла да промени структурата на клетките. Той не предизвиква загряване или изстудяване, не засяга сетивните нерви, а само моторните, които предизвикват мускулни контракции. Безопасноста и ефективноста е доказана в седем независими клинични проучвания, проведени в САЩ. Технологията разполага с одобрение от FDA (Aмериканската агенция за контрол на храните и лекарствата). 

За BTL Industries

BTL Industries е сред лидерите в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура в глобален мащаб. Компанията се развива успешно повече от 25 години на световния пазар! BTL произвежда високотехнологична медицинска апаратура в 3 основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина, като продуктите й се предлагат в повече от 120 страни на 6 континента. Апаратите, произведени от BTL Industries, са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос в развитието на медицината в световен мащаб.

 

 

Ценоразпис – EMSCULPT

За подробна информация и за безплатна консултация, свържете с нас на: 02 440 20 30 | Paradise Center, ниво -1