НОВАТА КРИОЛИПОЛИЗА

Криолиполиза – алтернатива на липосукцията!

Понякога тялото ни не изглежда по начин, по който бихме искали. Често по него остават следи от промени в килограмите, спиране на активна спортна дейност или йо-йо ефект, предизвикан от стрес или белези от раждане. Решение за премахването на тези следи години наред бе липосукцията – болезнена инвазивна процедура, с дълъг възстановителен период.

За щастие науката промени този факт. Днес има криолиполиза – алтернатива на липосукцията.

Криолиполизта (cryolipolysis) е медицински, неинвазивен (не нарушава повърхността на кожата) метод, при който чрез контролирано охлаждане се премахват излишните мазнини в желаните зони. Принципът на който технологията се базира и на който е разработена, е че белите мастни клетки (адипоцитите) са по-податливи на охлаждане в сравнение с други кожни клетки и така надлежащите кожни слоеве като дермата и епидермиса остават незасегнати. Апаратът има накрайник, които се поставя в съответната зона, засмуква мазнините равномерно и напълно контролирано, чрез вакуум. Предизвиква спиране на кръвния поток в зоната и превръща мазнините в свободни мастни киселини чрез кристализация дължаща се на това фиксирано охлаждане вариращо до -11 градуса. Когато клетките са изложени на такова точно и селективно охлаждане то задейства процеса „апоптоза” (клетъчно разрушаване) и накрая естествено отстраняване на мастните клетки през лимфната система.

При клинични проучвания е установено, криолиполизата намалява подкожната мастна тъкан на третираното място до 30%, след еднократно приложение. В 73% от случаите степента на удовлетворение на пациента е по-висока, отколкото при други технологии, използвани за неинвазивна липолиза. Процедурата се е доказала като най-безопасен метод за премахване на мастни натрупвания, осъществяван с минимален дискомфорт. Желателно е да се прави по една месечно в съответната зона до достигане на желаният краен резултат.

НОВАТА КРИОЛИПОЛИЗА e:

  • 30% по-ефективна
  • 100% безопасна
  • Обхваща по-голяма част от мастната тъкан с новите 360 градусови накрайници
  • Вече повлиява на четири от петте вида мастни киселини, варирайки до -11 градуса

Най-популярната алтернатива на липосукцията сега е подобрена до съвършенство!

Уредът, който ние от Evolution Laser & Aesthetic център използваме за тази процедура, е новият Cooltech DEFINE. По време на процедурата се използват препазни мембрани със специален гел, които се произвеждат единствено от Sinclair Pharma! Всяка мембрана има индивидуален код който се сканира за да се стартира процедурата, по този начин производителят гарантира пълна безопасност на терапията!

Специализираният апарат притежава всички американски и европейски медицински сертификати за качество и безопасност. Процедурата се извършва от служители с медицинско образование и не представлява риск за здравето Ви. С Define имате възможност цялостно да моделирате тялото си. Той успешно въздейства на следните зони:

  • Коремна област (премахване на корем)
  • Паласки
  • Вътрешна и външна част на бедрата (премахване бричове)
  • Седалищни части
  • Ръце
  • Мастни натрупвания по гърба (в областта на кръста)

 

Противопоказанията на процедурата: не трябва да се извърша в области с наличие на тежки разширени вени, дерматит или други кожни лезии или непоносимост към студови терапии, както и по време на бременност и кърмене.

Очаквани нежелани реакции като временно зачервяване, посиняване и преходно изтръпване обикновено преминават в рамките на 14 дни след процедурата.

 

 

Важно!

В Evolution Laser & Aesthetic център следваме необходимите технически изисквания, работим само с оригинални уреди и консумативи.

Уредите, с които се извършват тези процедури, подлежат на сертифициране спрямо законите на ЕС и се използват само и единствено спрямо създадените от производителя технологични инструкции.

Всякаква друга подобна апаратура е напълно неистинска и с недоказани резултати! Много компании и козметични студия и клиники предлагат отслабващи процедури и отслабване чрез замразяване, но единици са тези, които инвестират в иновативни и оригинални технологии и международни обучения на терапевтите.

Ние от Evolution Laser & Aesthetic център Ви съветваме да бъдете внимателни при избора на процедури и техните доставчици!

Ценоразпис – НОВАТА Криолиполиза