MD Codes™ – Авангардна техника за ижектиране на дермални филъри

Авангардна техника за ижектиране на дермални филъри

Мисията на Evolution е да следи всички световни тенденции в естетичната медицина, най-добрите техники и продукти, за да може да предлага най-висок стандарт на качество и ефективност на своите клиенти.

Естетичната медицина се развива постоянно с разработването на авангардни продукти и иновативни начини за използването им. Разполагайки с почти безкрайни възможности за лечение е изключително важно да знаем как да постигнем най-добрите резултати.

MD Codes™ е най-високият световен стандарт за инжектиране на дермални филъри.

MD Codes™ е ключът за съвършеното поставяне на дермални филъри, създадени от Allergan Medical Institute и Д-р Маурисио де Майо, бразилски пластичен хирург. В резултат на 20 годишен опит той създава серия от практически стратегии за инжектиране или така наречените кодове, чрез които се оптимизират чертите на лицето по най-ефективен и естествен начин.

Кодовете представляват серия от строго формулирани точки за инжектирането на дермални филъри, чрез които се постигат естествени резултати, съобразени с индивидуалните изисквания. Всяка естетична част на лицето се състои от подчасти, които се вземат предвид при прилагането на метода. Малки количества дермален филър се инжектират в определените места, в следствие на което се постига естествен лифтинг и подмладяване. Този метод на лечение е далеч по-безопасен и резултатен от много други техники. MD Codes™ покриват както цялото лице, така и само определени зони.

Загубата на обем е основен елемент от стареенето на лицето. Факторите, които допринасят за това са преразпределението на мазнините, промени в костната структура и други изменения в състава на тъканите. Филърите с хиалуронова киселина са утвърдено средство за оформяне на контура и за осигуряване, поддържане и структуриране на лицето. Предимството на този подход е, че позволява при лечението да се вземат под внимание индивидуалните лицеви пропорции и анатомия.

По структура филърите с хиалуронова киселина са подобни на естествената тъкан, като предлагат отлична биосъвместимост и добро интегриране в тъканите.

Едни от малкото сертифицирани специалисти прилагащи този авангарден инжекционен метод са дерматолозите работещи в Evolution Aesthetic & Laser Center.

Запишете час за безплатна консултация на: 02 440 20 30 | Paradise Center, ниво -1

 

Ценоразпис – MD Codes™