Плазмолифтинг

Regen ACR - ПЛАЗМОЛИФТИНГ

Плазмолифтинга е инжекционна процедура, която хармонично ремоделира лицето, тонизира, изглажда кожата и спомага за сияйния й вид. Нейната основна цел е да активира естествени процеси на регенерация в клетките.

Инжектирането с автоложна плазма, богата на тромбоцити (A-PRP) се основава на напълно безопасна техника, която използва физиологичните регенеративни способности на кожата. Процедурата започва с вземане на малка част от собствената Ви кръв за изолиране на Вашите тромбоцити и смесването им в стерилна среда с RegenKIT. По този начин, само за 10 минути бива създадена автоложна плазма, богата на тромбоцитна маса.

Въведена в дермата тромбоцитната плазма нормализира тъканното дишане, водния баланс и предизвиква образуване на нови клетки: фибробласти, остеобласти и ендотелни /съдови/ клетки. Едновременно с това започва процес на обновление включващ колаген, еластин и междуклетъчно вещество. A-PRP активизира бариерните функции на кожата, която в бъдеще значително да неутрализира факторите водещи до застаряването.

В следствие на тези процеси се повлияват всички дълбоки и фини бръчки от областта на лицето и тялото, премахват се тъмните кръгове под очите, лекуват се белези, косопад и акне.

CELLULAR MATRIX – ПЛАЗМОЛИФТИНГ + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА                     
Производителите от Regenlab създадоха иновативната терапия Cellular Matrix. Тя включва неомрежена хиалуронова киселина и собствена плазма богата на тромбицити. По този начин кожата допълнително се хидратира и се повишава ефекта от плазмолифтинга.

 

Приложение:

  • Изглаждане на фини и дълбоки бръчки от следните области: назолабиални гънки околоочна зона, нос, чело и бузи
  • Лечение на дълбоки белези от акне, стрии и хипертрофични белези
  • Премахване на тъмните кръгове под очите
  • Лечение на косопад
  • Съпътстваща процедура при възстановяване след химични пилинги и процедури с аблативни лазери

Предимства:

  • 100% естествени и напълно безопасни компоненти
  • Изцяло съвместим с Вашето тяло
  • Без риск от алергични реакции и отхвърляне на веществата

Запишете час за консултация на телефон: 0882 8000 92 / 02 440 20 30