Radiesse – Най-добрият колагенов стимулатор

Radiesse

Колагенът придава обем и еластичност на младата, здрава кожа. Като част от процеса на стареене, вашият естествен колаген се разрушава. Загубата на еластичност и обем води до бръчки, линии по лицето и увиснала кожа, които отнемат младежкия и свеж вид на кожа. Третирането с биостимулиращия колаген филър Radiesse възвръща естествения колаген, възстановява обема на лицето, като резултатите могат да продължат до две години. Radiesse придава изключително естествен и натурален вид на лицето.

Какво е RADIESSE и кое го прави уникален?

Radiesse е дермален филър, съдържащ калциев хидроксилапатит микросфери – (CaHA) суспендирани в гел-носител. Калциевият хидроксилапатит е биологичен материал, който повече от двадесет години се използва в ортопедията, неврохирургията, денталната медицина, отоларингологията и офталмологията. Той е основната минерална съставка на костите и зъбите, което го прави безопасен, биосъвместим, биоразградим, нетоксичен и неантигенен т.е. това е естествен продукт, който не съдържа чужди белтъчни молекули, които са основен алерген за организма. 
Уникалното съчетание на калциевия хидроксилапатит микросфери и гел-носител във филъра води до двоен ефект при попълване на бръчки: незабавен резултат дължащ се на гела и продължителен ефект над години и половина- две години, дължащ се на мощна стимулация на производство на собствен млад колаген. Плътната колагенова мрежа укрепва и подмладява кожата. 
Множество клинични проучвания са показали, че частици СаНА продължават да стимулират колагеновата синтеза над година и половина след процедурата. Постепенно СаНА микросфери се разграждат до калциеви и фосфатни йони, които се метаболизират и елиминират чрез естествените процеси на обмяна в организма.

Още през 2013 Radiesse печели приз „Най-добър филър за обем” в категорията ФИЛЪРИ на Европейския конгрес по естетична и анти-ейдж медицина (AMEC) в Париж.

RADIESSE е ефективен в много зони

Вежди – Radiesse може да повдигне веждите Ви, за да изглеждат очите Ви по-отворени и по-големи.
Слепоочия– Хлътналите слепоочия придават измъчен външен вид. Те могат да бъдат запълнени с Radiesse. Това ще промени лицето Ви и ще му придаде по-здрав вид.
Скули – Увеличаването на обема в скулите укрепва и подчертава V-формата на лицето и
осигурява младежки вид.
Меката част на ухото – По-голямата, плътна и гладка ушна висулка изглежда по-добре.
Назо-лабиални гънки – Гънките между носа и ъгъла на устата могат да бъдат разочароващи. Те могат да се попълват лесно и така изглеждате по-свежи и по-млади.
Хлътнали бузи – Хлътналите бузи могат да бъдат запълнени ефективно.
Марионетни линии – Тъжното или притеснено изражение на лицето изчезва, когато тези линии се попълнят.
Линия на брадичката – Правите линии на брадичката спомагат за поддържане на младежката V- образна форма на лицето.
Линия на носа – Малките издатини, изкривяващи линията на носа, могат да бъдат запълнени и загладени.
Менто-лабиална гънка – Менто-лабиалната гънка може да се попълва (по-често при мъжете) с Radiesse и така брадичката изглежда по-изразена и по-силна.
Брадичка – С по-плоската и гладка брадичка лицето Ви да изглежда по-добре. Малки надигнатости по брадичката могат да й придадат неравномерен вид и обем. Използвайте Radiesse за естествено изглеждаща брадичка.
Подмладяване на ръцете – С напредване на възрастта кръвоносните съдове и сухожилията на ръцете стават по-видими.

Как се извършва процедурата с RADIESSE?

Филърът Radiesse се инжектира само от сертифицирани лекари, като всички дермални филъри с игла или канюла в кожата. Използването на канюла позволява да се намали броя на точките на убождане, травмирането на тъканите и да се увеличи удовлетвореността на пациентите. Според препоръките на FDA, Radiesse се смесва с лидокаин, което значително намалява дискомфорта от убожданията, а клиентите могат да продължат веднага с ежедневните си дейности, без да е необходим период на възстановяване. Една сесия е достатъчна, за да се постигне дълготраен резултат, осигуряващ ефект за повече от година и половина. Ефектът е видим веднага след инжектиране.

RADIESSE е добре проучен с множество клинични изследвания от одобрен от регулаторните органи.
Radiesse е одобрен от органите на EС през 2004. Има CE-сертификат в Европа за пластична и реконструктивна хирургия, включващ увеличаване на меките тъкани на лицето, както и FDA одобрение от 2006 за корекция на умерени до тежки бръчки и гънки на лицето. Може да се прилага и при автоимунни заболявания. Многобройни клинични проучвания с проследяване на пациенти в продължение на 52 месеца след апликацията, показват голямата безопасност и ефективност на Radiesse.
Над 6 000 000 спринцовки Radiesse са поставени по света, което демонстрира отличен профил на безопасност на продукта.

 
За повече информация или за безплатна консултация се свържете с нас на: 02 440 20 30 | Paradise Center, ниво -1