Evolution MEN

Еволюшън за мъже

Хиляди години еволюция, хиляди години промени в разбиранията, вижданията и представите за естетика. Днес, колкото и да са различни критериите за това кое е красиво и кое не, всички вървим напред, смело и към иновациите. В крак с тях ние в EVOLUTION Aesthetic & Laser Center вярваме, че всеки заслужава време за себе си. Едновременно ефективно, безболезнено и конфиденциално. Ето защо от богатата гама услуги в Evolution Aesthetic & Laser Center избрахме тези, които според нас са важни именно за представителите на силния пол:

Лазерна епилация

Силният пол най-добре знае какво е да имаш неприятно, прекомерно окосмяване в различни зони на тялото . Най-често това са гърбът, кръстът, раменете, гърдите и коремът. Точно затова в EVOLUTION лазерната епилация е приятно изживяване. Тя е едновременно бърза, безболезнена и високотехнологична, точно каквото искате да бъде.

Прекомерното окосмяване често предизвиква дискомфорт и се наблюдава почти по цялото тяло. Ние знаем колко е натоварено съвременното ежедневие. Често броим не само часовете, но и минутите. Знаем и за непоносимостта към болезнени процедури. Затова в EVOLUTION лазерната епилация е бърза, безболезнена и високотехнологична. За нея използваме най-новия александритен лазер – Soprano Ice, създаден от лидера в производството на медицински лазерни системи – Alma Lasers, Израел.

Криолиполиза – алтернатива на липосукцията

Премахването на мастните натрупвания в зоните като корем и палaски става мисия почти невъзможна след определена възраст. Ежедневните тренировки и здравословното хранене невинаги са достатъчни. За щастие EVOLUTION има решение на този проблем!

То е ефективно и се нарича Криолиполиза. Процедурата помага за премахване на излишните мазнини, както и за скулптиране на следните области: корем, паласки, ръце, мастни натрупвания по гърба (в областта на кръста). Криолиполизата е медицински, неинвазивен метод, при който чрез охлаждане до -8 градуса се премахват излишните мазнини в желаните зони. Процедурата е с нулев възстановителен период и бързи резултати, видими между 15 и 30 ден от провеждането й. Тя не замества здравословния начин на живот, но помага за постигането на трудните, мечтани резултати.

HydraFacial MD – почистване на лице

Чистата кожа е огледало за това как се грижим за себе си. Почистването й отдавна вече не е онази болезнена, бавна и стресираща процедура. Дайте нов живот на кожата си само за 20 минути със силата на високите технологии.

Доскоро един от най-познатите начини за поддържане на чиста и млада кожа бе посещението при козметик. Стане ли въпрос за почистване на кожа, всички си представяме процедури с изстискване на комедони с ръце, зачервяване, болка, остатъчни ранички и не на последно място – дълго време прекарано в кабинет. Днес този метод се отхвърля от дерматолозите и козметиците по цял свят.

В крак с времето в EVOLUTION имаме високотехнологично решение, което е подходящо и за представителите на силния пол. Бързо, приятно, без зачервявания, при това ефективно и медицински сертифицирано, то е подходящо за всички типове кожа. С HydraFacial кожата става чиста, здрава и по-млада при това само за 20 минути.

Alma ClearLift 4D – Лазерен неоперативен лифтинг

За всеки, който иска да изглежда толкова млад, колкото и се чувства. Без никаква болка, без скалпел и без възстановителен период.

Alma ClearLift 4D е лазерна процедура разработена от лидера в бранша Alma Laser. Без никаква болка, без скалпел, бърза и с явни резултати. От нея се повлияват всички признаци на хронологичното и фотостареене – фини, дълбоки бръчки и пигментни петна се третират лесно. Без болка. Без възстановителен период. Ненапразно наричан „лифтинг в обедната почивка”, новият ClearLift 4D е най-подходящата подмладяваща процедура за мъже. След нея вече не е нужно да криете лицето си, няма никакви зачервявания и следи от намесата на лазер. А резултатът е цялостно подмладяване на Вашата кожа.

Естетични процедури за мъже

Естетична дерматология за мъже

В EVOLUTION разбираме потребностите на силния пол и имаме цялостно изграден подход, който следва последните тенденции в естетичната медицина. Целта ни е да запазим Вашата мъжественост, като за околните остава видим само положителният резултат, без следи от намесата ни.

Пълната гама висококачествени процедури, които предлагаме, се извършват от висококвалифициран специалист, само след първоначална обстойна консултация

Мезотерапия при косопад

Загубата на коса и/или изтъняването ѝ в определени зони на скалпа е често срещан проблем особено при мъжете.

Това състояние може да се дължи на различни фактори. Едно от решенията за стимулиране растежа на коса е приложението на мезотерапия. Това е инжекционна процедура, чрез която в средния слой на кожата се въвеждат различни видове коктейли, съдържащи витамини, аминокиселини, стволови клетки и др. , чиято цел е да укрепят наличните фоликули и да стимулират появата на нови.

Ботулинов токсин (Botox) – За омекотяване на бръчки в зоната на челото, гневната/сърдита бръчка (глабела) и около очите

Поставянето на ботулинов токсин при мъже дава незабавни резултати. А правилният подход на поставяне запазва Вашата изразителност и мъжественост. Резултатът – фино и ненатрапчиво въздействие върху следите на времето.

Ботулиновият токсин блокира за определен период от време предаването на нервния импулс до дадена група мускулни влакна, като релаксира напълно или частично активността на съответния мускул. Така, поставяйки го в състояние на пълна или частична релаксация, кожата намираща се върху него няма възможността да се набръчква. Действието на ботулиновия токсин е напълно обратимо. От 3 до 6 месец след поставянето му мускулът се възстановява напълно както структурно, така и функционално.

Ботулинов токсин (Botox) – При прекомерно изпотяване (хиперхидроза)

Малко известен е фактът, че Botox има и друг спектър ползи, освен естетичните. Изпотяването е естествен начин за охлаждане на тялото ни, когато обаче жлезите започнат да отделят по-голямо количество влага, започваме да говорим за състояние наречено хиперхидроза.

При това състояние жлезите отделят 3-4 пъти повече пот от нормалното и причиняват освен неприятна миризма и видими мокри петна по дрехите. Тук отново на помощ идва ботулиновият токсин. С негова помощ изключително успешно се повлиява хиперхидрозата в областта на подмишниците, дланите и стъпалата. Само след 1 процедура с него имате възможност да сложите край на процеса от 6 до 9 месеца. Важно е да се знае, че поставянето на Botox не спира работата на всички потни жлези в тялото. Те са жизнено важен орган и манипулациите върху тях трябва да се извършват само от квалифициран дерматолог.

Ellansé™ – Колагенови стимулатори

С годините мускулите на лицето губят своята плътност, подкожните мастни тъкани намаляват и често се получават различни по степен атрофии. Резултатът от това е появата на дълбоки бръчки и увисване на кожата на лицето. На помощ в борбата с тези проблеми идва иновативният биоколагенов стимулатор Ellansé™.

В тези случаи е добре да се стимулира производството на колаген, който да уплътни и реструктурира тъканите, да възвърне тонизирания младежки вид на лицето. Ellansé™ имитира 99% от молекулата на човешкия колаген и е 100% резорбируем от човешкото тяло.

С Ellansé™ ще се насладите на траен резултат без да има необходимост от повтаряне на процедурата на всеки 3 до 9 месеца. Също така сами избирате продължителността на ефекта, който може да бъде от 1 до 4 години.

Третиране на акне и белези от акне

Акнето и белезите, които то оставя в млада, но и в зряла възраст, са едни от най-често срещаните кожни заболявания. Акнето е причинител на голяма доза дискомфорт и несигурност. Ние се борим комплексно с проблема.

За съжаление акнето е често срещан проблем в зряла възраст и при двата пола. Затова лечението, което предлагаме в EVOLUTION, е комплексно. Първоначално изготвяме индивидуална програма, която комбинира няколко процедури и обикновено включва лазерна терапия, медикаментозни и инжекционни процедури.

След първоначалното овладяване на проблема, много често остават белези, различни по големина и дълбочина. Изборът на метод за третиране на белезите от акне е важен и се прави, като се взема предвид големината на засегнатите зони, вида на белезите, типът кожа, както и времето, с което разполагате за възстановяване. Всички програми, курсове лечение и процедури се предлагат след обстойна консултация с нашия дерматолог.

Това са само част от спектъра услуги от естетичната медицина, които специално подбрахме за вас, мъже. Всяка една от тях е съобразена с желанията, притесненията и нуждите на силния пол.

За да се чувствате, изглеждате и усещате така, както желаете, запишете час за безплатна, индивидуална консултация с нашите специалисти.

Тел.: 02 440 20 30 / 0882 8000 92 / Paradise Center, ниво -1