Заличаване на татуировки

Tatoo-removal

Татуировките носят със себе си спомените за специални моменти и много положителни емоции. За съжаление все по-често наличието им пречи на новия ни начин на живот или нашата кариера.

За да се създаде една татуировка, в средния слой на кожата (дермата) се инжектира перманентен пигмент. Поради тази причина е невъзможно тя да изчезне по естествен начин чрез растежа на кожата и излющването на горния й слой. За това и използването на дермабразио не дава положителни резултати за тази цел. Другият остарял метод, ексцизията (изрязване на татуираната кожа и подмяната й с нова) е болезнен и често причинява неприятни белези.

Днес Evolution Ви предлага модерен, бърз и ефективен метод за заличаване на татуировки. Най-новият уред Harmony XL Pro и технологията iPixel Scan успешно третират дори тъмни, наситени мастила. Без риск и с оптимален брой процедури.

КАК РАБОТИ ТЕХНОЛОГИЯТА?

Мощният Q-Switched Nd: YAG 1064 nm лазер е идеален за третиране на по-тъмните цветове мастило, а дължината на вълната от 1064/532 nm успешно се справя с ярките цветове като червено, оранжево и жълто. Чрез множество снопчета лазерна енергия инжектираното в дермата мастило бива раздробено на миниатюрни частици, които организма постепенно изчиства. По този начин татуировката избледнява до нейното заличаване.

iPixel Scan е първата иновация използваща високоскоростна, наносекундна Q-Switched технология за отстраняване на татуировки. За да се постигнат максимални резултати уредът дава възможност за третиране на различна дълбочина на кожата.

 

За повече информация или безплатна консултация: 02 440 20 30 / 0882 8000 92