ClearLift 4D | The Wrinkle Killer!

  • March 2016
  • Автор evolution

 

 

Стремежът към съвършенство ни кара да се погрижим първо за нашето лице. Напрегнатото ежедневие, стресът, влиянието на слънчевите лъчи, небалансирано хранене са само част от причините за появата на така нежеланите бръчки. Всички искаме те да се елиминират веднага и за дълго време.

С новия ClearLift 4D можем да „убием” бръчките и да върнем младостта при това лесно, без никаква болка. Освен невероятен лифтинг ефект, ClearLift 4D въздейства и по редица проблеми като избистря тена, свива кръвоносните съдове и разширените пори, повлиява и всички пигментни нарушения. ClearLift 4D е комплексна лазерна процедура, която премахва години от лицето ви!

РЕВОЛЮЦИОННА ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Alma Lasers ClearLift 4D е първият наносекунден, фракционен, неаблативен (не нарушаващ повърхността на кожата) лазер. За разлика от повечето лазери, които създават основно топлинен ефект, ClearLift 4D е много по – ефективен и безопасен. Той излъчва мощни наносекундни импулси лазерна енергия, които проникват до необходимата дълбочина, създавайки механичен ефект. В дермата се предизвикват серия от процеси, осъществяващи производството на нов колаген и еластин.

Последните клинични проучвания доказват, че 50% от новият колаген, който се създава в следствие на процедурата се задържа до 15 години след нея.

ClearLift 4D е единствения лазерен лифтинг който може да се прилага през пролетта и лятото. Не прави кожата фоточувствителна, дори се препоръчва непосредствено преди летния сезон като превенция срещу фотоувреда на кожата. Кожата ни е много по-лесно увредима от слънчевите лъчи, когато е с ниски нива на колаген и еластин, именно за това препоръчваме ClearLift 4D преди активното ни излагане на слънце.

Процедурата може да се прилага при предварително поставени дермални филъри или ботулинов токсин!

Повече за ClearLift 4D можете да видите следвайки този ЛИНК

Evolution Aesthetic & Laser Center | Paradise Center, ниво -1 | 02 440 20 30 | 0882 8000 92

Comments