Всички посоки на света | Д-р Сепиде Делфоруз |Списание AMICA

  • May 2016
  • Автор evolution

 

 

 

ВСИЧКИ ПОСОКИ НА СВЕТА
Интервю с д-р Сепиде Делфоруз за списание AMICA.

На Д-р Сепиде Делфоруз естетичната дерматология й пасва като кадифена ръкавица. Тя знае тайните кодове на красотата и ги прилага в работата си.

Не е случайно – Сепиде е от известно лекарско иранско семейство, а също така прекрасно рисува и има няколко роли в българското кино. Днес тя продължава успешната си кариера на едно емблематично място за иновации в красотата – Evolution. Не спира да се усъвършенства в движение и по света. Срещаме се с нея след световния конгрес по естетична дерматология в Монако.

Връщате се от Монако, мястото, което само за два дена събира най-големите иноватори в света на естетичната дерматология. Къде сме ние в този свят?

Още веднъж конгресът в Монако ме убеди, че вървим в правилната посока и сме се качили на много високо ниво. Всички иновации в апаратните и инжекторните процедури не са terra incognita за нас. Една от тях е новият ClearLift 4D, лазерен неоперативен лифтинг, който няма аналог. Той ускорява клетъчната регенерация, създава нова тъкан и уплътнява колагеновите влакна. Няма болка, няма дискомфорт и освен лифтинг ефект повлиява и върху всички пигментни нарушения. Апаратът е единственият лазер, който успешно се комбинира с предварително поставени дермални филъри или ботокс, удължава техния ефект, без да им навреди. ClearLift 4D е единствения лазерен лифтинг, който може да се прилага през пролетта и лятото. Не прави кожата фоточувствителна, дори се препоръчва непосредствено преди летния сезон като превенция срещу фотоувереждане. Тя е много по-чувствителна на лъчите, когато е с ниски нива на колаген и еластин, именно за това препоръчваме ClearLift 4D преди активно излагане на слънце. Разбира се, съвременната естетична медицина е комбинация на иновативни лазерни процедури като ClearLift 4D с различни по вид терапии, като мезотерапии, комплексни форми от витамини, минерали, антиоксиданти и други.

Коя друга световна тенденция е вече достъпна в Evolution?

Аз съм сертифициран специалист в авангардната техника за инжектиране на дермални филъри. Тя е световен хит. MD Codes™ е висш пилотаж, създаден от легендарния д-р Маурисио де Майо. Тайната е в стратегията му. Той формулира точките на лицето, в които да се инжектират дермални филъри с хиалуронова киселина и те винаги са съобразени с индивидуалните черти. Поставят се малки количества на определени места и така се постигат естествено излъчване и умерен лифтинг.

Какво е за вас добре свършена работа в естетичната дерматология?

На първо, последно и единствено място е да се запази индивидуалността на лицето и корекциите да са толкова добре направени, че цялостното излъчване да бъде напълно естествено.

 

Evolution Aesthetic & Laser Center
бул. Черни Връх № 100, Paradise Center, ниво -1
0882 8000 92 | 02 440 20 30

Comments