FemiLift | Интимно лазерно подмладяване

  • March 2016
  • Автор evolution

 

В Evolution винаги ви представяме всички иновации от света на естетичната медицина, при това в крак с най-актуалните световни тенденции. Лазерните технологии се развиват постоянно с цел да подобряват качеството ни на живот. Да бъдем здрави и по-красиви, при това без да има нужда да изтърпим болката и дискомфорта от методите използвани в миналото. С бързото и успешно развитие на технологиите за лазерно подмладяване на кожата, вече е възможно да се грижим и за интимното ни и сексуално здраве. Днес можем да кажем, че това е възможно, без болка, без време за възстановяване, без да нарушавате нормалния си ритъм на живот.

Alma Lasers FemiLift е безопасна, безболезнена, кратка и неинвазивна процедура за интимно подмладяване, стягане, стрес инконтиненция и изсветляване на интимната зона.

Процедурата е приложима при жени с редица състояния, като отпускане на вагиналната тъкан, стрес инконтиненция, вагинална сухота, както и понижено удоволствие при сексуален контакт. Причините за това могат да са различни. Естествени физиологични процеси, като раждане, хормонални промени, съпътстващи стареенето, както и драстични промени на теглото могат да доведат до прекомерно разтягане на вагиналната тъкан, увреждане на колагена и промяна на мускулния тонус на вагиналната стена. Тези анатомични промени често водят до симптоми, които пречат на нормалните ежедневни дейности и драстично влошават качеството на сексуалният живот.

FemiLift се прилага за цялостно интимно подмладяване, както за стягане на влагалищните стени, така и за външно стягане и за избелване на интимната зона.

FemiLift е комплексно терапевтично решение, което се извършва в извънболнична среда, без анестезия, без болка и напълно безопасно. Подобрението е бързо и трайно. Няма период за възстановяване и пациентките могат да се завърнат към активното си ежедневие, непосредствено след процедурата.

Процедурата се извършва след консултация с гинеколог.

За повече информация запишете час за безплатна консултация.
Не е необходимо да посочвате желаната процедура. Запишете час за безплатна естетична консултация на:

02 440 20 30 | Paradise Center, ниво -1

Comments