Разделете се с прекомерното изпотяване. Подобрете качеството си на живот.

  • August 2015
  • Автор evolution

 

Хиперхидрозата е проява на повишена дейност на потните жлези, която води до прекомерно изпотяване в различни части на тялото. Появява се при мъже и при жени, в областта на ръцете, ходилата и под мишниците. При хиперхидроза жлезите отделят 3-4 пъти повече пот от нормалното и причиняват освен неприятна миризма, така и видими мокри петна по дрехите.
С ботулиновия токсин (Botox) на Allergan имате възможност само с 1 процедура да сложите край на този процес от 6 до 9 месеца. Той пречи на неврона да предаде импулс към потната жлеза в съответната област и така потиска нейната дейност. Поставянето на ботулинов токсин не спира работата на всички потни жлези в нашето тяло. Те са жизнено важен орган и манипулациите върху тях трябва да се извършват само от квалифициран дерматолог и единствено с лицензиран продукт. В Evolution Aesthetic & Laser Center работим с ботулиновия токсин Vistabel на Allergan, тъй като той е единственият разрешен Botox в Европа за лечение на хиперхидроза.

Поставете още днес едно по-свежо начало, като си запишете час за безплатна консултация при Д-р Сепиде Делфоруз – Дерматолог в Evolution Aesthetic & Laser Center.

0882 8000 92 | 02 440 20 30 | Paradise Center, ниво -1

Comments